6 luni – 50%!

Promotie AKTA TV Cablu

  • Prima luna GRATUIT
  • 5 luni 50%  reducere la abonamentul AKTA Cablu

Cablu Baza: Reduceri in luna conectarii (= perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice) de 100% si in lunile 2, 3, 4, 5  si  6 de 50% la abonamentul de baza, iar contractul va fi semnat pe o perioada de 24 luni. Oferta promotionala se adreseaza doar clientilor noi AKTA Cablu .

Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA Cablu care au reziliat contractul in perioada ofertei promotionale ( 1 Aprilie 2013 – 15 Octombrie 2013) si solicita reactivarea serviciului.

In cazul in care clientul solicita rezilierea contractului inainte de expirarea valabilitatii celor 24 luni contractuale, acesta va trebui sa achite penalizari de neindeplinire contract in valoare de 180 lei.

Promotie AKTA Digital

  • Prima luna GRATUIT
  • 5 luni 50%  reducere la abonamentul AKTA Digital Start/ AKTA Digital Start Extra-Baza

AKTA Digital Start : Reduceri in luna conectarii (= perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice) de 100% si in lunile 2, 3, 4, 5  si  6 de 50% la abonamentul de baza, iar contractul va fi semnat pe o perioada de 24 luni. Oferta promotionala se adreseaza doar clientilor noi AKTA Digital Start. Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA Cablu/ AKTA Digital care au reziliat contractul in perioada ofertei promotionale (   1 Aprilie 2013 – 15 Octombrie 2013 ) si solicita reactivarea serviciului. In cazul in care clientul solicita rezilierea contractului inainte de expirarea valabilitatii celor 24 luni contractuale, acesta va trebui sa achite penalizari de neindeplinire contract in valoare de 180 lei.

AKTA Digital Extra-Baza : Reduceri in luna conectarii (= perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice) de 100% si in lunile 2, 3, 4, 5  si  6 de 50% la abonamentul de baza, iar contractul va fi semnat pe o perioada de 24 luni. Oferta promotionala se adreseaza atat clientilor noi cat si clientilor existenti ai serviciului AKTA Digital si se aplica doar pachetelor Extra-Baza nou activate in aceasta promotie. Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA Cablu/ AKTA Digital care in perioada promotiei (  1 Aprilie 2013 – 15 Octombrie 2013 ) renunta la pachete Extra-Baza dupa care cer reactivarea acestora in promotie. In cazul in care clientul solicita rezilierea contractului inainte de expirarea valabilitatii celor 24 luni contractuale, acesta va trebui sa achite penalizari de neindeplinire contract in valoare de 180 lei.

Promotiile AKTA Digital Start si AKTA Digital Extra-Baza se pot cumula. Clientii care beneficiaza de ambele promotii si reziliaza contractul inainte de expirare vor trebui sa achite suma cumulata a penalizarilor de neindeplinire contract.

Promotie AKTA Internet

  • Prima luna GRATUIT
  • 5 luni 50%  reducere la abonamentul AKTA Cablu

Reducerea de 50% din pretul abonamentului de Internet ales se aplica pentru lunile 1 (luna conectarii = perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice), 2, 3, 4, 5  si  6 la contractele incheiate pe o perioada de 24 de luni. Oferta promotionala se adreseaza doar clientilor noi AKTA Internet. Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA Internet care au reziliat contractul in perioada ofertei promotionale ( 1 Aprilie 2013 – 15 Octombrie 2013 ) si solicita reactivarea serviciului. In cazul in care clientul solicita rezilierea contractului inainte de expirarea valabilitatii celor 24 luni contractuale, acesta va trebui sa achite penalizari de neindeplinire contract in valoare de 180 lei.

In plus, orice client existent AKTA Internet care aduce un client nou AKTA Internet primeste gratuitate de 100% la serviciul de Internet pentru o luna.

Promotie AKTA Telefonie

  • Abonament gratuit impreuna cu orice serviciu AKTA Internet achizitionat!

Daca esti client AKTA Internet te bucuri de abonament gratuit la telefonie.
Mai mult, primesti lunar si 20 minute gratuite* in orice retea nationala fixa.
Vorbesti gratuit in reteaua AKTA si ai tarife foarte atractive catre toate destinatiile nationale sau internationale.
In plus, iti poti pastra vechiul numar de telefon fix.
*Nereportabile de la o luna la alta.

 

AKTA este marca inregistrata Digital Cable Systems SA. Digital Cable Systems SA este parte a grupului PineBridge Investments. © 2007 - 2021 akta.ro. Toate drepturile rezervate.