Promotie Iarna – 2010

Promotie AKTA TV Cablu

  • 3 luni  50%  reducere la abonamentul de baza
  • 3 luni  50%  reducere la abonamentul de extrabaza AKTA Digital.

Cablu Baza: Reducerea de 50% se aplica in lunile de la 1 (luna conectarii = perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice), luna 2, si luna 3,la abonamentul de baza iar contractul va fi semnat pe o perioada de 24 luni. Oferta promotionala se adreseaza doar clientilor noi AKTA Cablu Baza. Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA Cablu care au reziliat contractul in perioada ofertei promotionale (29 noiembrie 2010 – 30 ianuarie 2011) si solicita reactivarea serviciului. In cazul in care clientul solicita rezilierea contractului inainte de expirarea valabilitatii celor 24 luni contractuale, acesta va trebui sa achite penalizari de neindeplinire contract in valoare de 180 lei.

Cablu Extrabaza: Reducerea de 50% se aplica in lunile de la 1 (luna conectarii = perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice), luna 2, si luna 3, la pachetele extrabaza alese iar contractul va fi semnat pe o perioada de 24 luni. Oferta promotionala se adreseaza atat clientilor noi cat si clientilor existenti ai serviciului AKTA Cablu si se aplica doar pachetelor extrabaza nou activate in aceasta promotie. Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA Cablu care in perioada promotiei (29 noiembrie 2010 – 30 ianuarie 2011 renunta la pachete extrabaza dupa care cer reactivarea acestora in promotie. In cazul in care clientul solicita rezilierea contractului inainte de expirarea valabilitatii celor 24 luni contractuale, acesta va trebui sa achite penalizari de neindeplinire contract in valoare de 180 lei.

Promotiile AKTA Cablu Baza si AKTA Cablu Extrabaza se pot cumula. Clientii care beneficiaza de ambele promotii si reziliaza contractul inainte de expirare vor trebui sa achite suma cumulata a penalizarilor de neindeplinire contract.

Promotie AKTA TV Satelit

  • 12 luni 50% reducere la abonamentul de baza
  • 12 luni 50% reducere la orice pachet extrabaza nou activat

Satelit Baza: Reducerea de 50% la abonamentul de baza se aplica pentru lunile 1 (luna conectarii = perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice) pana la luna 12 la incheierea unui nou contract pe o perioada de 24 de luni. Oferta promotionala se adreseaza doar clientilor noi AKTA TV Satelit Baza. Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA TV Satelit Baza care au reziliat contractul in perioada ofertei promotionale (29 noiembrie 2010 – 30 ianuarie 2011) si solicita reactivarea serviciului. – Clientii care reziliaza contractul inainte de expirarea acestuia vor achita penalizari de neindeplinire contract de 220 lei, TVA inclus.
Satelit Extrabaza: Reducerea de 50% la pachetele extrabaza alese se aplica in lunile 1 (luna conectarii = perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice), pana la luna 12 pentru contractele incheiata pe o perioada de 24 de luni (contract nou sau prelungire contract existent). Oferta promotionala se adreseaza atat clientilor noi cat si clientilor existenti ai serviciului AKTA TV Satelit. Oferta promotionala se aplica doar pachetelor extrabaza nou activate in aceasta promotie. Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA TV Satelit care se afla intr-o perioada de obligativitate contractuala provenita dintr-o promotie anterioara privitoare la unul sau mai multe servicii extrabaza. Clientii care reziliaza contractul inainte de expirarea acestuia vor achita penalizari de neindeplinire contract de 220 lei, TVA inclus.

Promotiile AKTA TV Satelit Baza si AKTA TV Satelit Extrabaza se pot cumula. Clientii care beneficiaza de ambele promotii vor incheia contract pe 24 de luni; de asemenea, daca acesti clienti reziliaza contractul inainte de expirare vor fi penalizati cu suma cumulata a penalizarilor de neindeplinire contract de la ambele promotii.

Promotie AKTA Internet

  • 3 luni 50% reducere la abonamentul de internet

Reducerea de 50% din pretul abonamentului de Internet ales se aplica pentru lunile 1 (luna conectarii = perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice), 2 si 3 la contractele incheiate pe o perioada de 24 de luni. Oferta promotionala se adreseaza doar clientilor noi AKTA Internet. Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA Internet care au reziliat contractul in perioada ofertei promotionale (29 noiembrie 2010 – 30 ianuarie 2011) si solicita reactivarea serviciului. In cazul in care clientul solicita rezilierea contractului inainte de expirarea valabilitatii celor 24 luni contractuale, acesta va trebui sa achite penalizari de neindeplinire contract in valoare de 180 lei.

In plus, orice client existent AKTA Internet care aduce un client nou AKTA Internet primeste gratuitate de 100% la serviciul de Internet pentru o luna.

Promotie AKTA Telefonie

  • 6 luni 100% reducere la abonamentului

Cel mai mic abonament de telefonie fixa (instalare si telefon gratuite).
Clientii noi AKTATEL beneficiaza de 6 luni de abonament gratuit (perioada cuprinsa intre data semnarii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice si pana la luna 6) la care se adauga convorbiri gratuite si nelimitate in retea. Contractul va fi semnat pe o perioada de 24 de luni. Oferta se adreseaza clientilor noi AKTATEL.
Promotia este valabila in perioada 29 noiembrie 2010 – 30 ianuarie 2011.
In plus beneficiezi de instalare si telefon gratuite iar la expirarea celor 6 luni de abonament beneficiezi de cel mai mic abonament de telefonie fixa. 

In cazul in care clientul solicita rezilierea contractului inainte de expirarea valabilitatii celor 24 luni contractuale, acesta va trebui sa achite penalizari de neindeplinire contract in valoare de 180 lei.

AKTA este marca inregistrata Digital Cable Systems SA. Digital Cable Systems SA este parte a grupului PineBridge Investments. © 2007 - 2021 akta.ro. Toate drepturile rezervate.