Promotie Paste 2011 – AKTA TV Satelit

  • 24 luni – Abonament AKTA Satelit Baza la pretul de  25,5 lei
  • 6  luni – 100 % reducere la pachetele Energy, Evolution si Extra Practic nou activate

Satelit Baza: Pretul abonamentului AKTA Satelit Baza va fi de 25.5 lei pentru lunile 1 (luna conectarii = perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice) pana in luna 24. Oferta promotionala se adreseaza doar clientilor noi AKTA TV Satelit Baza. Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA TV Satelit Baza care au reziliat contractul in perioada ofertei promotionale (08 aprilie 2011 –01 iunie 2011) si solicita reactivarea serviciului. – Clientii care reziliaza contractul inainte de expirarea acestuia vor achita penalizari de neindeplinire contract de 220 lei, TVA inclus.

Satelit Extrabaza: Reducerea de 100% la pachetele Energy, Evolution si Extra Practic se aplica in lunile 1 (luna conectarii = perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice), pana in luna 6 pentru contractele incheiata pe o perioada de 24 de luni (contract nou). Oferta promotionala se aplica doar pachetelor extrabaza nou activate in aceasta promotie. Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA TV Satelit care se afla intr-o perioada de obligativitate contractuala provenita dintr-o promotie anterioara privitoare la unul sau mai multe servicii extrabaza.

Promotiile AKTA TV Satelit Baza si AKTA TV Satelit Extrabaza se pot cumula. Clientii care beneficiaza de ambele promotii vor incheia contract pe 24 de luni.

Digital Cable System ofera clientilor AKTA TV Satelit posibilitatea de a achizitiona sau de a lua in custodie echipamentul de receptie. Clientul are de asemenea  posibilitatea de a folosi echipamentul propriu.

AKTA este marca inregistrata Digital Cable Systems SA. Digital Cable Systems SA este parte a grupului PineBridge Investments. © 2007 - 2021 akta.ro. Toate drepturile rezervate.