Promotie Primavara-Vara 2014

Promo Primavara 2014

AKTA Cablu/ AKTA Digital:

  • Reduceri in luna conectarii (= perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice) de 100% si in lunile 2, 3, 4, 5 si 6 de 50% la abonamentul ales.

 

AKTA Internet:

  •  Clientii noi AKTA Internet Start 20mbps primesc reducere 100% in luna conectarii.
  •  Clientii noi AKTA Internet Extra 100mbps primesc reducere 100% in luna conectarii.

 

Clientii AKTA Internet Extra 100mbps primesc o tableta Android  la abonare in urmatoarele conditii:

  1. Clientii noi AKTA Internet Extra 100mbps
  •  Clientul nu are nici o deconectare pentru neplata in ultimele 6 luni, detine serviciul AKTA Cablu/ AKTA Digital de cel putin 6 luni, e cu plata la zi a tuturor serviciilor -> beneficiaza de tableta Android fara obligativitatea platii in avans a serviciului AKTA Internet Extra pe 6 luni.
  • Clientul are cel putin o deconectare pentru neplata in ultimele 6 luni sau detine serviciul AKTA Cablu/ AKTA Digital de mai putin de 6 luni (inclusiv clientii care isi achizitioneaza acum serviciul AKTA Cablu) sau nu e cu plata la zi a tuturor serviciilor -> beneficiaza de tableta Android cu obligativitatea platii in avans a serviciului AKTA Internet Extra pe 6 luni.

 

2. Clientii AKTA Internet Start si AKTA Internet Mediu

  •  Clientul nu are nici o deconectare pentru neplata in ultimele 6 luni, detine serviciul AKTA Cablu/ AKTA Digital de cel putin 6 luni, e cu plata la zi a tuturor serviciilor, opteaza pentru un upgrade la AKTA Internet Extra -> beneficiaza de tableta Android fara obligativitatea platii in avans a serviciului AKTA Internet Extra pe 6 luni.
  •  Clientul are cel putin o deconectare pentru neplata in ultimele 6 luni, detine serviciul AKTA Cablu/ AKTA Digital de mai putin de 6 luni (inclusiv clientii care isi achizitioneaza acum serviciul AKTA Cablu), sau nu e cu plata la zi a tuturor serviciilor, opteaza pentru un upgrade la AKTA Internet Extra  -> beneficiaza de tableta Android cu obligativitatea platii in avans a serviciului AKTA Internet Extra pe 6 luni.

 

AKTA Telefonie:

  •   Clientii care achizitioneaza sau detin orice serviciu AKTA Internet pot beneficia de un discount de 100% la abonamentul AKTA Telefonie  pe toata durata contractului.
  •  Clientii care achizitioneaza pachetul  AKTA Tel Completbeneficiaza de un discount de 50% pe o perioada de 6 luni pentru serviciul AKTA Cablu sau AKTA Digital.

 

Conditii generale:

–       Clientul incheie contractul cu o perioada de minim 24 luni.

–       Prezenta promotie nu este valabila pentru clientii de cablu care migreaza spre digital.

–       Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA care au reziliat contractul in perioada ofertei promotionale (1 Martie 2014 – 22 Iulie 2014) si solicita reactivarea serviciului.

Perioada: Perioada de desfasurare a promotiei este 1 Martie 2014 – 22 Iulie 2014.

AKTA este marca inregistrata Digital Cable Systems SA. Digital Cable Systems SA este parte a grupului PineBridge Investments. © 2007 - 2021 akta.ro. Toate drepturile rezervate.