Promotie Toamna – 2009

Promotie AKTA Cablu

Clientii noi AKTA Cablu beneficiaza de:

  • 50% reducere pe o perioada de 6 luni la baza
  • 50% reducere pe o perioada de 4 luni la extrabaza

Reducerea de 50% se aplica in primele 6 luni la AKTA CABLU BAZA iar contractul va fi semnat pe o perioada de 12 luni. Oferta se adreseaza clientilor noi. Promotia este valabila in perioada 21 Septembrie – 22 Noiembrie.
Reducerea de 50% se aplica in primele 4 luni la AKTA CABLU EXTRABAZA iar contractul va fi semnat pe o perioada de 12 luni. Oferta se adreseaza atat clientilor noi cat si celor existenti. Promotia este valabila in perioada 21 Septembrie – 22 Noiembrie.

Promotie AKTA Satelit

Clientii noi dar si cei existenti, beneficiaza la AKTA SATELIT EXTRABAZA de un an gratuit (lunile gratuite fiind primele 12 luni de abonament) la pachetele extrabaza nou activate. Clientii noi  AKTA SATELIT BAZA beneficiaza de 5 luni gratuite (lunile gratuite fiind luna conectarii, a II-a, a III-a, a XIII-a si a XIV-a) la un contract semnat pe o perioada de 12 luni.
Promotia este valabila in perioada 21 Septembrie – 22 Noiembrie.

Promotie AKTA Internet

Clientii  noi  AKTA INTERNET beneficiaza de 2 luni gratuite la un contract semnat pe o perioda e 1 an, iar lunile gratuite sunt luna conectarii si a XIII-a.
Nu uita!!!! “Vino cu un Prieten” si  mai primesti inca o luna gratuita.
Clientii care sunt abonati si la AKTA CABLU beneficiaza de o reducere de 33% la oricare abonament de  internet START, MEDIU si EXTRA.
Promotia este valabila in perioada 21 Septembrie – 22 Noiembrie.

AKTA este marca inregistrata Digital Cable Systems SA. Digital Cable Systems SA este parte a grupului PineBridge Investments. © 2007 - 2021 akta.ro. Toate drepturile rezervate.