Promotie Vara – 2009

Promotie AKTA Cablu

Clientii noi AKTA CABLU beneficiaza de:

  • 4 luni gratuite la AKTA CABLU BAZA
  • 3 luni gratuite la AKTA CABLU EXTRABAZA.

Lunile gratuite pentru AKTA CABLU EXTRABAZA sunt luna conectarii, luna a II-a si luna a XIII-a, iar contractul va fi semnat pe o perioada de 12 luni. Oferta se adreseaza atat clientilor noi, cat si celor existenti. Promotia este valabila in perioada 6 Iulie – 20 Septembrie.

Lunile gratuite pentru AKTA CABLU BAZA sunt luna in care se realizeaza conectarea, luna a II-a, luna a XIII-a si luna a XIV-a, iar contractul va fi semnat pe o perioada de 12 luni. Oferta se adreseaza clientilor noi AKTA CABLU.
Promotia este valabila in perioada 6 Iulie – 20 Septembrie.

Promotie AKTA Satelit

 Clientii noi dar si cei existenti, beneficiaza la AKTA SATELIT EXTRABAZA de un an gratuit (lunile gratuite fiind primele 12 luni de abonament) la pachetele extrabaza nou activate. Clientii noi  AKTA SATELIT BAZA beneficiaza de 5 luni gratuite (lunile gratuite fiind luna conectarii, a II-a, a III-a, a XIII-a si a XIV-a) la un contract semnat pe o perioada de 12 luni.
Promotia este valabila in perioada 6 Iulie – 20 Septembrie.

Promotie AKTA Internet

Clientii  noi  AKTA INTERNET beneficiaza de 3 luni gratuite la un contract semnat pe o perioda e 2 ani, iar lunile gratuite sunt luna conectarii, a II-a si a XIII-a.
Nu uita!!!! “Vino cu un Prieten” si  mai primesti inca o luna gratuita.
Clientii care sunt abonati si la AKTA CABLU beneficiaza de o reducere de 33% la oricare abonament de  internet START, MEDIU si EXTRA
Toti clientii noi AKTA INTERNET participa la “Tombola cu premii AKTA Internet” care va avea loc in data de 2 Octombrie 2009 si pot castiga 20 de GPS-uri, 10 Imprimante si 5 Laptop-uri.
Promotia este valabila in perioada 6 iulie – 20 septembrie.

AKTA este marca inregistrata Digital Cable Systems SA. Digital Cable Systems SA este parte a grupului PineBridge Investments. © 2007 - 2021 akta.ro. Toate drepturile rezervate.