Promotie Vara – 2011

Promotie AKTA TV Cablu

  • 3 luni  50%  reducere la abonamentul de baza
  • 3 luni  50%  reducere la abonamentul de extrabaza AKTA Digital.

Cablu Baza: Reducerea de 50% se aplica in lunile de la 1 (luna conectarii = perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice), luna 2, si luna 3,la abonamentul de baza iar contractul va fi semnat pe o perioada de 24 luni. Oferta promotionala se adreseaza doar clientilor noi AKTA Cablu Baza. Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA Cablu care au reziliat contractul in perioada ofertei promotionale (1 iunie – 15 septembrie) si solicita reactivarea serviciului. In cazul in care clientul solicita rezilierea contractului inainte de expirarea valabilitatii celor 24 luni contractuale, acesta va trebui sa achite penalizari de neindeplinire contract in valoare de 180 lei.

Cablu Extrabaza: Reducerea de 50% se aplica in lunile de la 1 (luna conectarii = perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice), luna 2, si luna 3, la pachetele extrabaza alese iar contractul va fi semnat pe o perioada de 24 luni. Oferta promotionala se adreseaza atat clientilor noi cat si clientilor existenti ai serviciului AKTA Cablu si se aplica doar pachetelor extrabaza nou activate in aceasta promotie. Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA Cablu care in perioada promotiei (1 iunie – 15 septembrie) renunta la pachete extrabaza dupa care cer reactivarea acestora in promotie. In cazul in care clientul solicita rezilierea contractului inainte de expirarea valabilitatii celor 24 luni contractuale, acesta va trebui sa achite penalizari de neindeplinire contract in valoare de 180 lei.

Promotiile AKTA Cablu Baza si AKTA Cablu Extrabaza se pot cumula. Clientii care beneficiaza de ambele promotii si reziliaza contractul inainte de expirare vor trebui sa achite suma cumulata a penalizarilor de neindeplinire contract.

 

Promotie AKTA Internet

  • 3 luni 50% reducere la abonamentul de internet

Reducerea de 50% din pretul abonamentului de Internet ales se aplica pentru lunile 1 (luna conectarii = perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice), 2 si 3 la contractele incheiate pe o perioada de 24 de luni. Oferta promotionala se adreseaza doar clientilor noi AKTA Internet. Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA Internet care au reziliat contractul in perioada ofertei promotionale (1 iunie – 15 septembrie) si solicita reactivarea serviciului. In cazul in care clientul solicita rezilierea contractului inainte de expirarea valabilitatii celor 24 luni contractuale, acesta va trebui sa achite penalizari de neindeplinire contract in valoare de 180 lei.

In plus, orice client existent AKTA Internet care aduce un client nou AKTA Internet primeste gratuitate de 100% la serviciul de Internet pentru o luna.

Promotie AKTA Telefonie

  • Abonament gratuit impreuna cu orice serviciu AKTA Internet achizitionat!

Daca esti client AKTA Internet te bucuri de abonament gratuit la telefonie.
Mai mult, primesti lunar si 20 minute gratuite* in orice retea nationala fixa.
Vorbesti gratuit in reteaua AKTA si ai tarife foarte atractive catre toate destinatiile nationale sau internationale.
In plus, iti poti pastra vechiul numar de telefon fix.
*Nereportabile de la o luna la alta.

 

AKTA este marca inregistrata Digital Cable Systems SA. Digital Cable Systems SA este parte a grupului PineBridge Investments. © 2007 - 2021 akta.ro. Toate drepturile rezervate.