Aleargă pentru România! – Topoloveni (Argeș) 21 mai 2016

CONCURS ATLETIC “Alearga pentru Romania”

21 mai 2016  TOPOLOVENI, ARGEȘ

In data de 21 mai 2016, începând cu ora 10:00, pe stadionul din orașul Topoloveni (Argeș), s-a desfășurat prima ediție a concursului atletic “Aleargă pentru Romania” organizat de compania AKTA și orașul Topoloveni, cu participarea Gabrielei Szabo.

Concursul are ca scop identificarea viitoarelor stele ale atletismului romanesc care sa reprezinte România la competițiile de anvergura continentala si mondiala. Cei selecționați vor avea posibilitatea sa înceapă pregătirea atletică de specialitate cu antrenorul emerit Zsolt Gyongyossy, cel alături de care și Gabriela Szabo a cucerit medaliile olimpice și mondiale.

La competiție au participat elevi cu vârste cuprinse intre 13 si 14 ani,  ce aparțin școlilor din Topoloveni și localitățile învecinate.  Fetele au alergat pe distanta de 1000 m, iar băieții 1500 m.

Zona de Start/Finish a fost amenajată pe stadionul Topoloveni. Concurenții au avut acces la punctele de hidratare şi de servit fructe și au beneficiat de securitate și asistență medicală de specialitate.

AKTA a oferit fiecărui participant un pachet constând într-un tricou personalizat, număr de concurs și medalie de finisher. Câștigătorii locurilor 1, 2 si 3 au fost răsplătiți cu premii oferite de AKTA reprezentând vouchere cu gratuitate la serviciile de cablu și internet pe o perioada de 12 luni, 6 luni și respectiv 3 luni.

Proiectul național comun “Aleargă pentru România” dintre AKTA si Asociaţia Club Sportiv „ZSOLT GYONGYOSSY, educaţie prin sport” are ca scop relansarea atletismului romanesc în probele de fond și semi-fond.

AKTA este alături de membrii comunităților în care activează și se implica permanent în dezvoltarea activităților cultural-sportive.

Digital Cable Systems (AKTA) este astăzi al patrulea mare furnizor de servicii triple-play (televiziune prin cablu, Internet si telefonie fixa) din România, fiind prezent la nivel național cu servicii rezidențiale și business în peste 3,500 de localități din 30 de județe.

Asociaţia Club Sportiv „ZSOLT GYONGYOSSY, educaţie prin sport” este implicată în proiecte ce vizează relansarea semifondului românesc. Elaborează strategii viabile coerente pe termen mediu și lung pentru marea performanta pe baza experienței acumulate în excelența atletică.

Orașul Topoloveni – Argeș se află în zona colinară la trecerea dintre deal și câmpie, cu altitudine medie  de 275 m. Zona este pitorească, dealurile străbătute de drumuri și poteci permit desfășurarea , ca sport de masă, a competițiilor de mountain bike, prin Clubul Sportiv ”Top Arena” , la care sunt prezenți sute de participanți  de diferite vârste, ciclismul fiind la el acasă in Topoloveni. De asemenea, tenisul de masă, șahul, handbalul, atlestismul  din plan local au remarcat campioni naționali.

AKTA este marca inregistrata Digital Cable Systems SA. Digital Cable Systems SA este parte a grupului PineBridge Investments. © 2007 - 2021 akta.ro. Toate drepturile rezervate.