AKTA Info

Anuntul tau acum in direct la AKTA Info!

Anunturi


AKTA TV Online

AKTA a lansat aplicatia prin care puteti urmari canalele TV favorite onlineAcum ne gasesti si pe Facebook

Suport tehnic prin SMS

Suport tehnic prin SMS

Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra si a va asigura un suport tehnic prompt in situatia in care unul dintre serviciile noastre nu functioneaza, incepand cu data de 1 aprilie 2016, aveti posibilitatea de a solicita o actiune de suport tehnic (de a ne anunta un deranjament) si printr-un SMS la numarul 0786 88 00 00 (tarif normal).

Principalele beneficii ale acestei solutii sunt:
– eliminarea timpilor de asteptare la telefon;
– reducerea costului cu convorbirile telefonice (costul unui sms este in general mai mic decat costul unei convorbiri de cca. 3 minute).

Va rugam sa parcurgeti cu atentie informatiile de mai jos.

Pentru ca solicitarea dumneavoastra de suport tehnic prin SMS sa fie inregistrata, sunt necesare urmatoarele:

1. Sa solicitati interventia unei echipe de tehnicieni doar in situatia in care unul din serviciile de cablu tv, internet sau telefonie este NEFUNCTIONAL.

Va rugam ca inainte de trimiterea solicitarii sa efectuati cateva verificari simple pentru a evita deplasarea unei echipe de tehnicieni fara sa existe o problema reala, cum ar fi:
– daca echipamentul (televizor, router, computer etc.) este alimentat cu energie electrica;
– daca toate cablurile sunt conectate corespunzator;
– daca telecomanda (in cazul serviciului de cablu tv) are baterii functionale etc.

Pentru ORICE alte tipuri de solicitari, cum ar fi cele legate de facturi, informatii diverse, solicitari de modificari in baza de date, sesizari legate de serviciile noastre etc., va rugam ca in continuare sa ne apelati la numarul 0377 77 88 99.

SMS-urile care nu au ca obiect nefunctionarea unuia dintre serviciile noastre nu vor fi luate in considerare.

2. Numarul de telefon de pe care se trimite sms-ul trebuie sa fie inregistrat in baza noastra de date si trebuie sa corespunda clientului care face solicitarea.

Pentru a verifica acest lucru sau pentru a inregistra un numar de telefon de la care sa puteti beneficia de Suport tehnic prin SMS, va rugam sa sunati la numarul de telefon  0377 77 88 99, unde veti putea solicita unui operator acest lucru.

3. Formatul in care este necesar sa ne trimiteti sms-ul este urmatorul:

cod client [spatiu] numele serviciului care nu functioneaza (tv, internet, telefon)

optional, dupa numele serviciului afectat, puteti adauga o scurta descriere (cu un spatiu in prealabil).

Exemplificare:

1234567 tv lipsa semnal de la ora 12.00
pentru serviciul de televiziune prin cablu (analogic sau digital) sau

1234567 internet
pentru serviciul de internet

1234567 telefon
pentru serviciul de telefonie

unde 1234567 va fi inlocuit de codul dumneavoastra de client.

In cazul in care aveti doua servicii nefunctionale (cablu tv si internet), este suficient sa ne trimiteti un singur sms.

Codul de client il puteti gasi atat in contractul de servicii incheiat cu firma noastra, dar si pe orice chitanta pe care ati primit-o la achitarea facturilor lunare catre societatea noastra.

4. Pentru orice sms trimis catre 0786 88 00 00, veti primi inapoi un mesaj:

de confirmare – daca sms-ul este valid, ceea ce inseamna ca sesizarea dumneavoastra va ajunge in cel mai scurt timp catre echipele noastre din teren;
de eroare, daca unul dintre criteriile de mai sus nu este respectat. In acest caz va rugam sa sunati la 0377 77 88 99 si sa ne comunicati mesajul primit.

Nota
Va rugam ca pentru fiecare solicitare sa trimiteti un singur sms. Daca ati primit mesajul de confirmare va rugam sa asteptati remedierea deranjamentului.
Trimiterea de mai multe sms-uri pentru a anunta acelasi deranjament poate atrage suspendarea acestui tip de comunicare (prin sms).

Va multumim pentru intelegere.
Echipa AKTA

AKTA este marca inregistrata Digital Cable Systems SA. Digital Cable Systems SA este parte a grupului PineBridge Investments. © 2007 - 2021 akta.ro. Toate drepturile rezervate.