AKTA Info

Anuntul tau acum in direct la AKTA Info!

Anunturi


AKTA TV Online

AKTA a lansat aplicatia prin care puteti urmari canalele TV favorite online



Acum ne gasesti si pe Facebook

Politica de confidentialitate pe website

 

   CINE SUNTEM?

1.1 AKTA Telecom S.A., o societate pe acţiuni, înfiinţată şi funcţionând conform legislaţiei din România, având sediul în Bucureşti, Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 10 A, Cladirea Conect, et. 4, sector 2, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Bucureşti sub nr. J40/13381/2012, Cod fiscal RO 28672249 (denumită în continuare „AKTA„); şi

1.2 Digital Cable Systems S.A., o societate pe acţiuni, înfiinţată şi funcţionând conform legislaţiei din România, având sediul în Bucureşti, Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 10 A, Cladirea Conect, et. 4, sector 2, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Bucureşti sub nr. J40/4049/2005, Cod fiscal RO 17307027 (denumită în continuare „DCS„);

(AKTA şi DCS sunt denumite în continuare, în mod colectiv, „Noi” sau „Operatorii„)

1.3 În sensul legislației privind protecția datelor cu caracter personal, noi suntem ”operatorii de date”, în ceea ce privește datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră, în calitate de persoane vizate (denumiţi în continuare „Utilizatorii„), și prelucrate prin intermediul paginilor de web www.akta.ro; www.aktanet.ro;  www.digitalcable.ro; www.cinemaraton.ro; www.dialtelecom.ro; www.serverhousing.ro; www.aktatv.ro; www.cineest.ro; www.cine-est.ro;  www.comedyest.ro; www.comedy-est.ro („Pagina Web„).

1.4 Această Politică de Confidențialitate explică ce anume se întâmplă cu datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori prin interacțiunea cu Pagina Web.

1.5 Pentru detalii specifice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal efectuate de către Operatori, faceți click pe linkurile din fiecare secțiune a Cuprinsului pentru a accesa întregul conținut al Politicii de Confidențialitate pentru acel subiect aparte.

1.6 Această Politică de Confidenţialitate se citeşte şi se completează împreună cu prevederile cuprinse în termenii şi condiţiile generale de folosire şi accesare a web-site-ului www.akta.ro; www.aktanet.ro; www.digitalcable.ro;  www.cinemaraton.ro;  www.dialtelecom.ro; www.serverhousing.ro; www.aktatv.ro; www.cineest.ro; www.cine-est.ro;  www.comedyest.ro;  www.comedy-est.ro.

 

Cuprins:

  1. Ce date cu caracter personal colectăm și de cum le obținem?
  2. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal
  3. Temeiul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal
  4. Divulgarea datelor dumneavoastră. cu caracter personal
  5. Transferul datelor cu caracter personal în ţări terţe
  6. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?
  7. Ce nivel de siguranță asigurăm pentru datele dvs. cu caracter personal?
  8. Drepturile dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
  9. Contactaţi-ne

 

  1. Ce date cu caracter personal colectăm și de cum le obținem?

1.1 Datele cu caracter personal pe care Operatorii le colectează despre dumneavoastră prin intermediul Paginii Web sunt furnizate de către fiecare Utilizator, după caz:

1.1.1 la momentul înregistrării unui cont de Utilizator prin intermediul serviciului Contul Meu, care poate fi accesat aici [https://contulmeu.akta.ro/inregistrare-akta/] („Date de Înregistrare în Contul Meu„);

1.1.2 atunci când doriţi să utilizaţi serviciul de plata on-line a facturilor, pus la dispoziţia Utilizatorilor în cadrul serviciului Contul Meu („Date de Plată Factură„);

1.1.3 atunci când doriţi să plasaţi comenzi on-line privind produse şi servicii oferite de către Operatori, în cadrul serviciului Contul Meu („Date privind Comenzile„);

1.1.4 atunci când ne trimiteţi întrebările, observaţiile sau sugestiile dumneavoastră prin intermediul formularului de contact, care poate fi accesat aici (https://www.akta.ro/contact/) („Date din Formularul de Contact„).

1.2 Când vă înregistrați în Contul Meu, vom colecta următoarele date cu caracter personal:

1.2.1 adresa dumneavoastră de e-mail;

1.2.2 codul dumneavoastră de client;

1.2.3 numărul facturii, care poate fi găsit pe ultima chitanţă de plată sau pe ultima factură;

1.2.4 ultimele 4 cifre din codul numeric personal (CNP) al titularului de contract; şi

1.2.5 o parolă de autentificare în contul de Utilizator, care trebuie să fie compusă din minim 6 caractere

1.3 Când ne trimiteţi întrebările, observaţiile sau sugestiile dumneavoastră prin intermediul formularului de contact, vom colecta următoarele date cu caracter personal:

1.3.1 date de bază despre dumneavoastră: numele şi prenumele;

1.3.2 date de contact: adresa de e-mail, numărul de telefon, judeţul şi localitatea în care locuiţi;

1.3.3 orice tip de date cu caracter personal pe care ni le furnizaţi prin intermediul mesajului dumneavoastră.

1.4 Când doriţi să utilizaţi serviciul de plata on-line a facturilor sau când doriţi să plasaţi comenzi on-line privind produse şi servicii oferite de către Operatori, vom colecta următoarele date cu caracter personal:

1.4.1  istoricul comenzilor plasate de către dumneavoastră în calitate de Utilizator;

1.4.2  istoricul plăţilor on-line efectuate de către dumneavoastră în calitate de Utilizator.

1.5 Suplimentar faţă de datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră direct, colectăm în mod automat, la fiecare vizita a unui Utilizator pe Pagina Web, următoarele date cu caracter personal:

1.5.1 informații colectate în urma vizitelor dvs. pe Pagina Web, inclusiv timpii de acces, paginile vizualizate, URL-urile pe care ați făcut clic, adresa IP și pagina accesată înainte de a naviga pe Pagina Web („Date de Identificare Electronică„);

1.5.2 cookie-uri [proprii şi de la terţi], conform celor detaliate în Politica noastră de utilizare a cooki-urilor, care poate fi accesată https://www.akta.ro/cookie/  („Cookie-uri„).

1.6 Nu colectăm prin intermediul Paginii Web şi nu dorim să primim de la dumneavoastră categorii speciale de date cu caracter personal, adică date cu caracter personal care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice sau apartenența la sindicate și prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unică a unei persoane fizice, de date privind sănătatea sau de date privind viața sexuală sau orientarea sexuală ale unei persoane fizice.

1.7 În cazul în care ne veţi furniza, prin orice mijloace, categorii speciale de date cu caracter personal, le vom şterge imediat din sistemele noastre, existând posibilitatea ca solicitarea dumneavoastră să nu poată fi satisfăcută de către Noi.

  1. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal

2.1 Datele de Înregistrare în Contul Meu sunt prelucrate de către Operatori în următoarele scopuri:

2.1.1 acestea sunt utilizate de către Operatori pentru a vă permite crearea contului de Utilizator prin intermediul Paginii Web.

2.1.2 sub rezerva consimţământului dumneavoastră expres, acestea pot fi folosite de către Operatori pentru a vă trimite comunicări de marketing privind produsele şi serviciile oferite de Operatori.

2.2 Datele de Plată a Facturilor sunt prelucrate de către Operatori pentru a vă permite plata on-line a facturilor prin intermediul serviciului Contul Meu;

2.3 Datele privind Comenzile sunt prelucrare de către Operatori pentru a vă permite plasarea comenzilor de produse şi servicii oferite de Operatori, on-line, prin intermediul serviciului Contul Meu.

2.4 Datele din Formularul de Contact sunt prelucrate de către Operatori pentru: (i) a permite reţinerea datelor de identificare a Utilizatorului care ne trimite un mesaj şi a putea răspunde oricăror întrebări, observaţii sau sugestii transmise prin intermediul formularului de contact, precum şi (ii) pentru a vă contacta și a interacționa cu dvs. a vă răspunde la întrebări și a vă cere feedback, a vă trimite notificări importante, de exemplu, modificări ale termenilor, condițiilor și politicilor noastre și pentru a vă trimite notificări de natură tehnică, actualizări, alerte de securitate și mesaje de asistență și administrative.

2.5 Datele de Identificare Electronică şi Cookie-urile sunt prelucrate de către Operatori pentru administrarea și îmbunătățirea Paginii Web, calitatea conţinutului de pe Pagina Web şi a modului în care Utilizatorii interacţionează cu aceasta, precum și reducerea la minimum a oricăror întreruperi a serviciilor oferite de Operatori.

  1. Temeiul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal

3.1 Operatorii prelucrează Datele de Înregistrare în Contul Meu şi Datele de Plată a Facturilor pentru facilitarea executării contractului pe care dumneavoastră, în calitate de beneficiar, l-aţi încheiat cu unul dintre Operatori, în vederea furnizării serviciilor de comunicaţii electronice.

3.2 Operatorii prelucrează Datele privind Comenzile în temeiul dezvoltării relaţiei contractuale cu dumneavoastră, făcând demersuri, la cererea Utilizatorului, în vederea încheierii unui contract.

3.3 Operatorii prelucrează Date din Formularul de Contact în temeiul unui interes legitim privind îmbunătăţirea conţinutului de pe Pagina Web şi a serviciilor oferite către Utilizatori sale.

3.4 Operatorii prelucrează Date de Identificare Electronică în temeiul unor interese legitime cum ar fi: administrarea și îmbunătățirea Paginii Web, calitatea conţinutului de pe Pagina Web şi a modului în care Utilizatorii interacţionează cu aceasta, precum și reducerea la minimum a oricăror întreruperi a serviciilor oferite de Operatori.

3.5 Operatorii prelucrează Cookie-uri în temeiul consimțământului dvs. expres, specific, informat și liber conform formularului de consimțământ accesibil la momentul accesării Paginii Web. Citiţi mai multe despre cooki-urile folosite de Operatori pe Pagina Web dând click https://www.akta.ro/cookie/  

3.6 De asemenea, Operatorii prelucrează Datele de Înregistrare în Contul Meu în scop de marketing direct în temeiul consimțământului dvs. expres, specific, informat și liber conform formularului de consimțământ accesibil  în formă imprimată, la momentul încheierii contractului privind serviciile de comunicaţii electronice, încheiat între dumneavoastră, în calitate de beneficiar, şi AKTA/DCS, în calitate de prestatori de servicii.

3.7 Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este voluntară. Cu toate acestea, dacă nu ne furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal, acest lucru poate însemna că noi nu vom putea să prestăm integral sau parțial serviciile pe care le-ați solicitat. De exemplu, în cazul în care nu ne furnizaţi toate Datele de Înregistrare în Contul Meu nu vom putea finaliza procesul de creare a contului de Utilizator pe Pagina Web.

3.8 În cazul prelucrării datelor dumneavoastră pe baza consimțământului acordat în scopuri de marketing direct, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul, în mod liber, în orice moment. Vă rugăm să țineți cont de faptul că retragerea consimțământului dumneavoastră nu afectează caracterul legal al prelucrării realizate înainte de retragere. Vă veți putea dezabona oricând fără a prezenta vreun motiv, gratis, prin următorul link: https://contulmeu.akta.ro (Detalii client)  sau link-ul transmis în fiecare buletin informativ, sau prin trimiterea unei scrisori la următoarea adresă: Bucuresti, Sector 2, bdl Dimitrie Pompei nr. 10A, cladirea Conect 1, etaj 4, Departament Baza de Date

  1. Divulgarea datelor dumneavoastră. cu caracter personal

4.1 Este posibil să divulgăm datele dumneavoastră cu caracter personal către următoarele terțe părți:

4.1.1 agenții și furnizorii noștri cu care Operatorii se află în relaţii de parteneriat, inclusiv societăţi care ne furnizează servicii tehnice, cum ar fi analize de date, găzduire și asistență tehnică, furnizori de servicii de marketing/telemarketing, furnizori de curierat, furnizori de servicii bancare si alte servicii de incasare, asiguratori, precum şi alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piaţă a produselor şi serviciilor noastre;

4.1.2 autorităţilor şi/sau instituţiilor publice, cu atribuţii în domeniul prevenirii şi combaterii acţiunilor ilicite/infracţiunilor informatice, în scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau în vederea efectuării de verificări justificate în bazele legislaţiei în urmare, ca urmare a unei cereri expres formulate, emisă cu respectarea dispoziţiilor legale în vigoare.

4.2 Datele cu caracter personal vor fi divulgate agenţilor şi furnizorilor noştri doar în temeiul unui angajament de confidenţialitate din partea acestora, prin care se garantează că datele cu caracter personal sunt păstrate în siguranţă şi că

4.3 O lista completa a terţilor către care divulgam datele dvs. cu caracter personal poate fi obţinută în mod gratuit, prin intermediul unei cereri scrise trimise la adresa de email: date.client@akta.ro

  1. Transferul datelor cu caracter personal în ţări terţe

5.1 Nu transferam datele dvs. cu caracter personal în ţări aflate în afara Spaţiului Economic European. În cazul în care un astfel de transfer va deveni necesar, vom actualiza această Politică de Confidențialitate şi vă vom anunţa în timp util. În orice caz, în cazul oricărui transfer către o ţară terţă, înainte de a transfera efectiv datele cu caracter personal, ne vom asigura de următoarele:

5.1.1 existenţa unei decizii a Comisiei Europene privind caracterul adecvat al protecţiei datelor cu caracter personal în ţara către care dorim să transferam datele; sau

5.1.2 încheierea cu destinatarul datelor a unor garanţii contractuale adecvate care să asigure siguranţa datelor dvs. cu caracter personal, drepturile şi interesele dumneavoastră.

  1. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?

6.1 Ca regulă generală, vă păstrăm datele cu caracter personal atâta timp cât este necesar (a) pentru a respecta legea, (b) în contextul unei acțiuni în instanță sau a unei investigații în care Operatorii sunt implicaţi sau (c) pentru a vă furniza informații sau acces la produsele și la serviciile noastre.

6.2 După expirarea duratei menționate la articolul 6.1 de mai sus, vom păstra Datele Personale ale Pacienților și Datele Personale ale Profesioniștilor pe o perioadă de doi (2) ani.

  1. Ce nivel de siguranță asigurăm pentru datele dvs. cu caracter personal?

7.1 Operatorii furnizează serviciile privind Contul Meu prin intermediul unui sistem informatic cu acces restricționat. Orice accesare a sistemului şi/sau a serviciului Contul Meu, prin folosirea unui nume de utilizator si a unei parole care nu au fost alocate Utilizatorului care încearcă să acceseze sistemul şi/sau serviciul Contul Meu, în considerarea identităţii sale şi a calității de client sau de utilizator administrator, sau accesarea sistemului în orice alt mod, prin înlăturarea neautorizata a restricțiilor de acces, precum şi utilizarea sistemului cu depășirea limitelor autorizării constituie infracțiune şi se pedepsește conform legii romane privind combaterea criminalității informatice.

  1. Drepturile dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

8.1 În calitate de persoane vizate, aveți următoarele drepturi cu privire la prelucrarea de către Operatori a datelor dumneavoastră cu caracter personal:

8.1.1 să solicitați de la Operatori informații cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv să primiți o copie a datelor dvs. cu caracter personal, în mod gratuit;

8.1.2 să solicitați rectificarea și/sau ștergerea datelor dvs. cu caracter personal;

8.1.3 să solicitați restricționarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal sau să obiectați împotriva prelucrării;

8.1.4 să vă retrageți în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de marketing;

8.1.5 să solicitați primirea sau transmiterea către o altă organizație, într-o formă prelucrabilă electronic, a datelor cu caracter personal pe care le-ați furnizat Operatorilor; și

8.1.6 să depuneți plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, dacă sunteți de părere că drepturile dvs. privind protecția datelor sunt încălcate.

8.2 Dacă doriți să vă exercitați drepturile, vă rugăm să ne comunicați acest lucru, contactându-ne la următoarea adresă de e-mail: date.client@akta.ro

  1. Contactaţi-ne

Dacă aveți întrebări sau solicitări cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau dacă aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la următoarele adrese de e-mail: date.client@akta.ro, dpo@akta.ro

 

Acest document este disponibil si aici.





AKTA este marca inregistrata Digital Cable Systems SA. Digital Cable Systems SA este parte a grupului PineBridge Investments. © 2007 - 2021 akta.ro. Toate drepturile rezervate.