CINEMARATON – Povestea filmului românesc

www.cinemaraton.ro  ; www.facebook.com/CineMaraton/

CINEMARATON – vizionare GRATUITĂ în perioada 1 decembrie 2018 – 30 noiembrie 2020.

Din respect pentru telespectatorii CINEMARATON și comedyEst, în perioada 1 decembrie 2018 – 30 noiembrie 2020, compania AKTA oferă posibilitatea vizionării acestor canale TV – GRATUIT.

  • direct pe site-ul AKTA – CINEMARATON ONLINE                                                                         
  • prin intermediul aplicației online AKTATV care se poate descarca pe dispozitive mobile (tabletă sau smartphone cu sistem Android/ iOS).

Utilizator: cinemaraton@akta.ro
Parolă:       cinemaraton

  Acum pe Google Play  

In data de 30 martie 2017, AKTA a lansat CINEMARATON, un canal dedicat în exclusivitate filmelor românești

AKTA a lansat, în data de 30 martie 2017, canalul CINEMARATON, dedicat în excusivitate cinematografiei românești. „CINEMARATON – Povestea filmului românesc”,  transmite, pe lângă filme, emisiuni și producții proprii precum: interviuri- medalion cu regizori, actori, critici de film și de teatru; scurte prezentări și contextualizarea programului/filmului care va urma;  

Canalul CINEMARATON este disponibil gratuit clienților AKTA.

“Lansarea canalului CINEMARATON face parte din strategia noastră de dezvoltare pornind de la analiza atentă a pieței pe care operăm, oferind servicii pe care clienții noștri le consideră importante pentru ei și le apreciază. Această abordare este valabilă atât în cazul canalului CINEMARATON cât și în cazul serviciilor de telefonie mobilă pe care o să le lansăm în curând”, spune Dinu Malacopol, directorul general Digital Cable Systems.

Canalul CINEMARATON difuzeaza peste 1.000 de filme românești pe an, însoțite de comentarii, analize și informații inedite de pe platourile de filmare.

“Am ales să spunem povestea filmului românesc, așa cum a fost ea scrisă în peste 100 de ani de existență și așa cum este scrisă ea acum, de către noul val al cinematografiei românești, care a uimit lumea în ultimul deceniu și jumătate. Cred cu tărie că un difuzor de televiziune are menirea de a informa și, în același timp, a educa publicul căruia i se adresează. A spune povestea filmului românesc este un fel de a aprecia munca miilor de actori, regizori, scenografi, muzicieni, tehnicieni care au fost implicați în producerea filmelor și, implicit, un mod de a reflecta la momentele istorice în care ele au fost create” spune Dan Voicu, directorul canalului CINEMARATON.

AKTA este marca inregistrata Digital Cable Systems SA. Digital Cable Systems SA este parte a grupului PineBridge Investments. © 2007 - 2020 akta.ro. Toate drepturile rezervate.