comedyEst – Canal TV de comedie

Facebook comedyEst

comedyEst – vizionare GRATUITĂ în perioada 1 decembrie 2018 – 1 decembrie 2019

Din respect pentru telespectatorii CINEMARATON și comedyEst, în perioada 1 decembrie 2018 – 1 decembrie 2019, compania AKTA oferă posibilitatea vizionării acestor canale TV GRATUIT

  • direct pe site-ul AKTA  – comedyEst ONLINE                                                                                             
  • prin intermediul aplicației online AKTATV care se poate descarca pe dispozitive mobile (tabletă sau smartphone cu sistem Android/ iOS)

Utilizator: cinemaraton@akta.ro
Parolă:       cinemaraton

  Acum pe Google Play  

După lansarea cu succes în data de 30 martie 2017 a canalului CINEMARATON – dedicat în exclusivitate filmelor românești, AKTA a lansat în data de 20 septembrie 2018 comedyEst – canal TV exclusiv de comedie – La (bună) dispoziția dumneavoastră! 

Într-o lume tot mai tulbure, râsul poate fi cea mai bună terapie. Cum zona est-europeană și balcanică este mereu o sursă de inspirație, pentru că aici se pare că s-a inventat proverbul a face haz de necaz, comedyEst își propune să aducă veselia în casele telespectatorilor din România.

comedyEst respectă tradiția comediei clasice, acordând un tribut marilor maeștri ai genului din toate timpurile, atât de iubiți de telespectatorii de pe toate meridianele.

Pe lângă serialele și filmele de comedie clasice, comedyEst difuzează și interviuri cu personalități ale comediei (regizori, actori), programe de stand up comedy, secvențe comice alese de pe internet sau primite de la telespectatori.

Canalul comedyEst este disponibil exclusiv și gratuit atât în rețelele AKTA, în format SD și HD, cât și online pentru clienții grupului AKTA (Digital Cable Systems și AKTA Telecom).

comedyEst – Canal TV de comedie

La (bună) dispoziția dumneavoastră!

AKTA este marca inregistrata Digital Cable Systems SA. Digital Cable Systems SA este parte a grupului PineBridge Investments. © 2007 - 2019 akta.ro. Toate drepturile rezervate.